Åkersberga Byggföretag

Vi bygger för framtiden!
Ska du renovera eller bygga om, tveka inte på att kontakta oss!

Om oss – Norrö Bygg AB

Vi är en trygg och stabil byggmästare och vi har arbetat med bygg och renovering i över 25 år och sedan 10 år tillbaka slog vi ihop våra firmor till Norrö Bygg AB. Vi tar helhetsansvar och innehar även certifikat via exempelvis BKR.

 

Norrö Bygg AB erbjuder ett brett utbud av byggtjänster i Åkersberga med omnejd. Inget jobb är för stort eller för litet.

Läs om våra lediga tjänster här

 

Byggnation

Norrö Bygg AB erbjuder ett brett utbud av tjänster inom nybyggnationer och utbyggnad. Är det kanske dags att fixa till altanen inför sommarsäsongen? Sugen på en ny lekstuga på tomten, eller vill du ha plats för ett extra rum till huset? Vi tar hand om arbetet från första idé till färdigt resultat och hjälper gärna till med goda råd och tips om vad man bör tänka på i varje given situation.

Renovering

Vi genomför eller assisterar med delar av renoveringar av exempelvis kök och badrum. Från idé och design till bygge och konstruktion kan vi erbjuda helhetslösningar för bästa möjliga resultat.
I många fall har vi också möjlighet att genomföra målning och tapetsering där det finns behov. Vi diskuterar gärna olika typer av lösningar i samarbete med våra kunder.

Underhåll

Det bästa sättet att utöka livslängden för ditt hus eller andra byggkonstruktioner i ditt hem, är att se till att en yrkesexpert genomför kontinuerligt underhåll.
Norrö Bygg AB kan hjälpa dig med allt från mindre service- och underhållsarbeten till fullskaliga reparationer och byten vid till exempel olika typer av skador på grundmaterialet. Vi lämnar självklart garanti på alla arbeten, kontakta oss gärna för att få reda på mer.

Ny- och tillbyggnad

Renovering både inne och utomhus.

Köksrenovering

Vi renoverar och bygger kök.

Badrumsrenovering

Vi är certifierade för badrum och innehar alla försäkringar

Nybyggnation

Bygga nytt hus eller ny bygga ut byggnad?

 

Målning

Underhåll och målning.

Schakt, markarbeten, bergsspräckning

Förberedelse entreprenad och markarbeten.

Service & Underhåll

Färdigställande och underhåll av byggnader invändigt och utvändigt.

Elektriker & Rörmokare

Letar du efter rörmockare eller hjälp med VVS?

 

Renovering kök och badrum

Vi erbjuder även konsultering och besiktningar av fasader. Kontakta oss för mer information och offert.

Vi har genomfört hundratals badrumsrenoveringar och vi är självfallet behöriga enligt BKR.

Behörig Våtrum

Offert - Kontakta oss